- Homepage
- Recipe Details Page
Aioli
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
10 personen
1000 g Kabeljauw
400 g Mosselen
30 Garnalen
20 Zeevruchten
10 Aardappel
5 Wortel
400 g Snijbonen
1 Bloemkool
1 Broccoli
10 Eieren
7 teentje Look
3 Eierdooier
2 el Mosterd
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
1 tl Azijn
30 cl Zonnebloemolie
15 cl Olijfolie
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje Klopper Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /11
Weeg de olijfolie en de zonnebloemolie af in kommetjes. Zet aan de kant.
30cl Zonnebloemolie 15cl Olijfolie
Stap 2 /11
Doe de knoflookteentjes in de mengkom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
7teentje Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /11
Vervang het mes door de klopper. Voeg de mosterd, de eierdooiers, de azijn, het zout en de peper toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Giet er beetje bij beetje de zonnebloemolie en olijfolie bij via de opening van de vulstop.
3 Eierdooier 2el Mosterd 1snuifje Zout 1snuifje Peper 1tl Azijn
Klopper
Stap 4 /11
Zet de saus in de koelkast.
Stap 5 /11
Schil de aardappels en de wortels. Doe ze in het stoommandje.
Stap 6 /11
Giet 0,7 l water in de kom en sluit de kom met het deksel.
Water
Stap 7 /11
Bevestig de externe stoomkoker. Doe er de snijbonen zonder topjes en de in stukjes gesneden en gespoelde bloemkool en broccoli bij.
400g Snijbonen 1 Bloemkool 1 Broccoli
Stoom- accessoire
Stap 8 /11
Doe de snijbonen, bloemkool en broccoli in de stoomkoker en leg de kabeljauw op de schaal. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1000g Kabeljauw
Stoom- accessoire
Stap 9 /11
Verwijder het mandje met de aardappels en de wortels. Leg de eieren in de plaats.
10 Eieren
Stap 10 /11
Voeg de mosselen met de vis toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
400g Mosselen
Stoommandje
Stap 11 /11
Dien de vis op met de mosselen, de groenten, de wulken en de garnalen. Dien op met de aioli.
30 Garnalen 20 Zeevruchten