Aioli
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
1000 g Kabeljauw
400 g Mosselen
30 Garnalen
20 Zeevruchten
10 Aardappel
5 Wortel
400 g Snijbonen
1 Bloemkool
1 Broccoli
10 Eieren
7 teentje Look
3 Eierdooier
2 el Mosterd
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
1 tl Azijn
30 cl Zonnebloemolie
15 cl Olijfolie
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje Klopper Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /11
Weeg de olijfolie en de zonnebloemolie af in kommetjes. Zet aan de kant.
Stap 2 /11
Doe de knoflookteentjes in de mengkom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /11
Vervang het mes door de klopper. Voeg de mosterd, de eierdooiers, de azijn, het zout en de peper toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Giet er beetje bij beetje de zonnebloemolie en olijfolie bij via de opening van de vulstop.
Stap 4 /11
Zet de saus in de koelkast.
Stap 5 /11
Schil de aardappels en de wortels. Doe ze in het stoommandje.
Stap 6 /11
Giet 0,7 l water in de kom en sluit de kom met het deksel.
Stap 7 /11
Bevestig de externe stoomkoker. Doe er de snijbonen zonder topjes en de in stukjes gesneden en gespoelde bloemkool en broccoli bij.
Stap 8 /11
Doe de snijbonen, bloemkool en broccoli in de stoomkoker en leg de kabeljauw op de schaal. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 9 /11
Verwijder het mandje met de aardappels en de wortels. Leg de eieren in de plaats.
Stap 10 /11
Voeg de mosselen met de vis toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 11 /11
Dien de vis op met de mosselen, de groenten, de wulken en de garnalen. Dien op met de aioli.