Aardbeien in "chantilly" appel
- Totale tijd 24min
- 20min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 bladje Gelatineblaadje, geweekt in koud water
500 g Aardbeien, gewassen, ontdaan van hun kroontjes, gesneden
10 bladje Muntblaadjes, fijngehakt
20 cl Appelsap
8 cl Vloeibare volle room (met 30% vet)
240 g Blokjes Granny-appel, geschild en ontpit
20 cl Koele opgeklopte room
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng de aardbeien, de suiker en de munt. Verdeel in mooie bekers. Koel bewaren.
Stap 3 /5
Giet het appelsap en de room in de kom. Voeg de uitgelekte gelatine toe. Leg de blokjes appel erbovenop in het mandje.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Mixen en 3 uur koel bewaren. Voeg de opgeklopte room toe. Laat 1 uur afkoelen in de koelkast. Dien op de aardbeien op.