- Homepage
- Recipe Details Page
Aardappels met pikante saus
- Totale tijd 54min
- 15min
Voorbereidingstijd - 39min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
700 g Aardappels
6 g Look
200 g Rode paprika
15 g Olijfolie
15 g Wijnazijn
5 g Komijn
15 g Piment d’Espelette
1 snuifje Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de gepelde look en paprika in grove stukken in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
6g Look 200g Rode paprika
Ultrablade hakmes
Stap 2 /7
Voeg de olijfolie, de azijn en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
15g Olijfolie 15g Wijnazijn 1snuifje Zout
Ultrablade hakmes
Stap 3 /7
Voeg de komijn en de piment d’Espelette toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5g Komijn 15g Piment d’Espelette
Ultrablade hakmes
Stap 4 /7
Zet aan de kant in een kommetje. Maak de kom van de keukenmachine schoon.
Stap 5 /7
Doe de gewassen aardappels en het zout in de kom van de mengkom van de keukenmachine en bevestig de gewone schijf. Zet ze onder water. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
700g Aardappels 1snuifje Zout Water
Stap 6 /7
Giet het water weg. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Serveer de aardappels bedekt met de saus.