- Homepage
- Recipe Details Page
Aardappelpasteitjes
- Totale tijd 42min
- 10min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
12 Aardappelen
200 g Bloem
50 g Grof zout
10 g Norizeewier
2 Eiwitten
60 g Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Schil de aardappelen.
12 Aardappelen
Stap 2 /8
Doe de bloem, het grove zout en het zeewier in de mengkom met het Ultrablade-mes eraan. Sluit het deksel met de kurk en druk op ‘Start’.
200g Bloem 50g Grof zout 10g Norizeewier
Ultrablade hakmes
Stap 3 /8
Voeg de eiwitten toe en druk op ‘Start’.
2 Eiwitten
Stap 4 /8
Verwarm de oven voor op 175°C.
Stap 5 /8
Rol het deeg uit op een werkvlak en snijd er schijven met een diameter van ongeveer 10 cm uit.
Stap 6 /8
Wikkel elke aardappel in een deegschijf. Druk stevig aan met je vingers, zodat de schijfjes goed bedekt zijn.
Stap 7 /8
Leg de aardappelen op een bakplaat en bak ze 35 minuten.
Stap 8 /8
Serveer met een groene salade.