Aïoli
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
200 g kabeljauwhaasje
100 g prinsessenbonen
1 wortel
100 g mosselen
6 garnalen
4 wulken
100 g bloemkool
100 van een halve broccoli
2 gemiddelde grootte
2 eieren
Zout, peper
2 teentjes knoflook
1 eidooier
1 el mosterd
1 snuifje zout
1 snufje peper
15 cl zonnebloemolie
5 cl olijfolie
1 tl azijn
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje Klopper
Bereiding
Stap 1 /6
Pel de knoflookteentjes, snij ze doormidden en verwijder de kiem.Leg ze in de kom met het ultrablade hakmes, vergrendel het deksel en druk op Start.
Stap 2 /6
Vervang het hakmes door de klopper.Doe de mosterd, eierdooier(s), azijn, zout en peper erbij.Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'.Giet beetje bij beetje de zonnebloemolie en daarna de olijfolie door de dop. Zet de saus opzij in de koelkast.
Stap 3 /6
Schil de aardappelen en de wortelen.Snijd de bloemkool en broccoli in stukken en verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.Spoel alle groenten.
Stap 4 /6
Schil de aardappelen en de wortelen.Snijd de bloemkool en broccoli in stukken en verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.Spoel alle groenten.Doe de aardappelen en wortelen in het stoommandje. Voeg water toe tot op het niveau 0,7 l in de kom en sluit de kom met het deksel.Leg de prinsessenbonen, bloemkool en broccoli in het stoommandje en leg de kabeljauw op het stoomplateau. Druk op Start om het stoomproces te starten.
Stap 5 /6
Verwijder bij het geluidssignaal het mandje met de aardappelen en wortelen en leg de eieren in hun plaats.Voeg de mosselen met de vis toe, vergrendel het deksel en druk op Start.
Stap 6 /6
Serveer de vis met de mosselen, groenten, wulken en garnalen.Dien op met de aïolisaus.