- Homepage
- Recipe Details Page
Aïoli
- Totale tijd 1u 13min
- 15min
Voorbereidingstijd - 58min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
600 g Kabeljauwhaasje
300 g Prinsessenbonen
3 Wortelen
200 g Mosselen
18 Gekookte garnalen
12 Gekookte wulken
1 Bloemkool
1 Broccoli
6 Aardappelen, gemiddelde grootte
6 Eieren
Zout, peper
5 Look
2 Eierdooiers
1 el Mosterd
1 snuifje Zout
1 Peper
20 cl Zonnebloemolie
10 cl Olijfolie
1 tl Azijn
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje Klopper
Bereiding
Stap 1 /6
Pel de knoflookteentjes, snij ze doormidden en verwijder de kiem.Leg ze in de kom met het ultrablade hakmes, vergrendel het deksel en druk op Start.
5 Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /6
Vervang het hakmes door de klopper.Doe de mosterd, eierdooier(s), azijn, zout en peper erbij.Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'.Giet beetje bij beetje de zonnebloemolie en daarna de olijfolie door de dop. Zet de saus opzij in de koelkast.
2 Eierdooiers 1el Mosterd 1snuifje Zout 1 Peper 20cl Zonnebloemolie 10cl Olijfolie 1tl Azijn
Klopper
Stap 3 /6
Schil de aardappelen en de wortelen.Snijd de bloemkool en broccoli in stukken en verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.Spoel alle groenten.
Stap 4 /6
Schil de aardappelen en de wortelen.Snijd de bloemkool en broccoli in stukken en verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.Spoel alle groenten.Doe de aardappelen en wortelen in het stoommandje. Voeg water toe tot op het niveau 0,7 l in de kom en sluit de kom met het deksel.Leg de prinsessenbonen, bloemkool en broccoli in het stoommandje en leg de kabeljauw op het stoomplateau. Druk op Start om het stoomproces te starten.
300g Prinsessenbonen 3 Wortelen 1 Bloemkool 1 Broccoli
Stoommandje
Stap 5 /6
Verwijder bij het geluidssignaal het mandje met de aardappelen en wortelen en leg de eieren in hun plaats.Voeg de mosselen met de vis toe, vergrendel het deksel en druk op Start.
600g Kabeljauwhaasje 200g Mosselen 6 Eieren
Stoommandje
Stap 6 /6
Serveer de vis met de mosselen, groenten, wulken en garnalen.Dien op met de aïolisaus.