*Turkse gestoomde vis
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Kabeljauwrug
400 g Aardappels
100 g Ajuin
60 g Rode paprika
400 g In blokjes gesneden tomaten
2 el Tomatenconcentraat
1 Citroensap
2 Knoflookteentje
1 tl *Gedroogde oregano
2 el Gehakte platte peterselie
Zout
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Leg de vis in het midden van de pan.
Stap 3 /5
Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de oregano en peterselie.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken.
Stap 5 /5
Bestrooi eenmaal gekookt met oregano en peterselie. Dien warm op.