Îles flottantes
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personen
8 Eieren
80 g Suiker
80 g Suiker
80 cl Melk
2 el Vloeibare vanille
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /10
Scheid de eiwitten van de eierdooiers. Doe de eierdooiers in de kom van de keukenmachine met de klopper en zet de eiwitten aan de kant.
Stap 2 /10
Doe de suiker in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /10
Voeg de melk en de vanille toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /10
Druk opnieuw op 'Start'.
Stap 5 /10
Zet de crème anglaise aan de kant.
Stap 6 /10
Was en droog de keukenmachine.
Stap 7 /10
Doe de eiwitten en de suiker in de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /10
Vorm de eiwitten en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Stap 9 /10
Verdeel de crème over de schaaltjes en voeg de bereide opgeklopte eiwitten toe.
Stap 10 /10
Dien koel op.