- Homepage
- Recipe Details Page
Verfrissende sandwiches
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
75 g Roomkaas
4 takje Bieslook
0.5 el Citroensap
1 snuifje 5 pepermix
1 snuifje Gerookte paprika
6 Groene asperges
6 Gekookte garnalen
2 sneetje Zuurdesem
Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
75g Roomkaas 4takje Bieslook 0.5el Citroensap 1snuifje 5 pepermix 1snuifje Gerookte paprika 6 Groene asperges 6 Gekookte garnalen 2sneetje Zuurdesem Olijfolie
Stap 2 /5
Meng de roomkaas met de bieslook, citroensap, 5 pepermix en paprikapoeder. Zet in de koelkast.
75g Roomkaas 4takje Bieslook 0.5el Citroensap 1snuifje 5 pepermix 1snuifje Gerookte paprika 6 Groene asperges 6 Gekookte garnalen 2sneetje Zuurdesem Olijfolie
Stap 3 /5
Doe de asperges in het stoommandje en steek ze in de kookpan met 200 ml water.
75g Roomkaas 4takje Bieslook 0.5el Citroensap 1snuifje 5 pepermix 1snuifje Gerookte paprika 6 Groene asperges 6 Gekookte garnalen 2sneetje Zuurdesem Olijfolie
Stap 4 /5
Koken onder druk
Stap 5 /5
Verdeel het mengsel over het brood en schik er de warme asperges en garnalen op.
75g Roomkaas 4takje Bieslook 0.5el Citroensap 1snuifje 5 pepermix 1snuifje Gerookte paprika 6 Groene asperges 6 Gekookte garnalen 2sneetje Zuurdesem Olijfolie