- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet aux épinards à la crème
Poulet aux épinards à la crème
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Epinards frais
2 Échalotes
2 Ail
4 Escalopes poulet
40 cl Crème liquide
4 càc Curry
Sel
Poivre
Beurre ou planta fin
Bereiding
Stap 1 /6
Passer les épinards à l eau Les equeuter
Stap 2 /6
Émincer les echalottes et les 2 gousses d ail
Stap 3 /6
Mettre le cookeo en mode doré
Stap 4 /6
Faire revenir l ail l echalottes et ajouter les filets de poulet avec une noisette de beurre 2 minutes
Stap 5 /6
Ajouter les épinards en plusieurs fois et mélanger à chaque fois
Stap 6 /6
Quand tous les épinards sont dans la cuve saler poivrer et ajouter le curry et la crème liquide Mettre le cookeo sous pression 8 min







