- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis aux champignons poulet et romarin
Gnocchis aux champignons poulet et romarin
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 2min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
760 g Gnocchis
500 g Champignons de Paris
400 g Aiguillettes de poulet
1 Oignon
400 ml Bouillon de volaille
150 ml Crème liquide
Romarin
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer finement l'oignon Émincer les champignons Couper les aiguillettes de poulet en gros cubes
Stap 2 /4
Mettre l'huile dans la cuve. Ajouter l'oignon, les champignons et le poulet. Faire revenir 5 min en mode dorer
Stap 3 /4
Ajouter les gnocchis, le bouillon de volaille, du romarin selon vos goûts Bien mélanger. Lancer la cuisson sous pression 3 min
Stap 4 /4
En fin de cuisson, ajouter la crème liquide et laisser la crème épaissir 2 min







