- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud au beurre blanc en deux temps
Dos de cabillaud au beurre blanc en deux temps
- Totale tijd 50min
- 5min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
3 Dos de cabillaud
10 Pommes de terre
3 càs Beurre blanc knor
1 càs Arôme de fines herbes
200 g Haricots verts
1 Feuilles de cuisson épaisse
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /3
Épluchez les pommes de terre coupées les en morceaux rincez les haricots verts
Stap 2 /3
Dans la cuve mettre 200ml d'eau dans le panier Vapeur mettre la feuille de cuisson ajouter le cabillaud,le beurre blanc et arôme de fines herbes mettre la cuisson boost 15mn
Stap 3 /3
Retirer le cabillaud sur la feuille de cuisson ajouter les pommes de terre et les haricots verts mode sous pression 15mn






