- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de dinde au cidre et champignons
Cuisse de dinde au cidre et champignons
- Totale tijd 1u 21min
- 30min
Voorbereidingstijd - 51min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
1 kg Cuisse de dinde
200 g Lardons fumés
75 ml Cidre brut
10 g Cube bouillon de poule
1 kg Champignons frais
200 g Carottes
25 cl Crème fraîche
1 càs Maïzena
1 càs Thym
1 càs Laurier
Bereiding
Stap 1 /7
Nettoyer les légumes
Stap 2 /7
Dorer les cuisses de dindes 10 minutes
Stap 3 /7
Ajouter les lardons fumés et Dorer
Stap 4 /7
Emietter le cube de bouillon, ajouter thym, laurier, poivre. Mettre les carottes et champignons (entiers ou coupés selon gout) Verser le cidre
Stap 5 /7
Cuire
Stap 6 /7
Déblayer la maïzena dans la crème fraîche et verser dans la préparation. Rectifier l'assaisonnement.
Stap 7 /7
Épaissir