- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crozets au Beaufort et jambon cru
Crozets au Beaufort et jambon cru
- Totale tijd 32min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 4min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
1 Oignon
1 càs Huile d’olive
400 g Crozets
200 g Jambon Serrano
200 g Beaufort
20 cl Crème fraîche
60 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Préparation des ingrédients : - Émincer l’oignon - Couper grossièrement le jambon Serrano - Couper le Beaufort en des
Stap 2 /4
Faire rissoler l’oignon dans l’huile d’olive puis le sortir et le mettre de côté.
Stap 3 /4
Mettre les 400g de crozets puis ajouter 60cl d’eau
Stap 4 /4
Une fois la cuisson des crozets terminée, ajouter le jambon, le Beaufort, l’oignon puis la crème fraîche et mélanger. Maintenir au chaud 3 ou 4min afin de faire fondre le fromage