- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanc de poulet sauce teriyaki
Blanc de poulet sauce teriyaki
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Oignon
1 Échalote
2 Gousses d'ail
Thym
2 càs D'huile d'olive
1 Cube kubOr
30 cl D'eau
2 càs de sauce teriyaki
4 càs de sauce de soja sucrée
300 g De blanc de poulet
2 Carottes
230 g de champignons
Bereiding
Stap 1 /5
Émincez l'échalote, l'ail et l'oignon et faite revenir dans l'huile d'olive en mode dorage pendant 2 min Coupez les carottes en fine rondelle et réservez.
Stap 2 /5
Rajouter les blancs de poulet, le thym et émiettez le kubOr sur les blancs de poulet Remuez et laisser cuire encore 2 min
Stap 3 /5
Rajoutez la sauce teriyaki et la sauce soja, Remuez et ensuite mettre les champignons et les carottes. Laissez en mode dorage 2 min
Stap 4 /5
Rajoutez l'eau et passer en cuisson sous pression 7 min
Stap 5 /5
Accompagner avec du riz... Salé à votre convenance.