Stomer Companion XF384B10
Stomer Companion XF384B10

Stomer Companion XF384B10

Ref: XF384B10

Accessoire stomer Companion voor gezonde en lekkere maaltijden

  • Dit Companion-accessoire stoomt tot 4 voedingsmiddelen van verschillende consistentie tegelijkertijd en op verschillende niveaus.
  • Samenstelling van het accessoire: een roestvrijstalen stoomschaal met een inhoud van 3,7 liter en geïsoleerde handgrepen, een stoombak met een geperforeerd middengedeelte, een transparant glazen deksel met handgreep voor een beter zicht op uw bereiding en een lekbak voor het maken van sauzen bij je gerechten.
  • Gebruikstips: de stoom, afkomstig van de 0,7L water die in de kom wordt verwarmd, verspreidt zich door de verschillende niveaus van de stoomkoker. Het verdient daarom de voorkeur om voedsel dat meer kooktijd nodig heeft in de eerste stoomschaal te plaatsen en voedsel dat sneller moet koken in de bovenste schaal.
  • Dankzij stoommand Companion, kunt u complete maaltijden voor het gezin met vlees of vis, bijgerechten en groenten tegelijk maken! Het is zelfs mogelijk om rijst, fruit en dessertcrèmes te koken.
Alle voordelen

Dit artikel is compatibel met 13 product(en)

Compatibiliteit controleren

Verzonden door Moulinex Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen. -
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren.

Payment methods Apple pay (petit).png

2 jaar

Internationale garantie

Stoomkoken is één van de gezondste manieren om voedsel te bereiden, waarbij de vormen, kleuren en smaken van de ingrediënten behouden blijven. De stoomkoker is dus het perfecte hulpstuk om je Companion compleet te maken. Het is nu eenvoudig om gezonde en heerlijke maaltijden te bereiden voor het hele gezin! Bovendien is het mogelijk om tot 4 recepten tegelijk te bereiden. Je kunt bijvoorbeeld een volledige maaltijd met groenten, vlees en saus tegelijk bereiden!

Gemaakt voor 13 product(en)

Om er zeker van te zijn dat dit artikel compatibel is met je toestel, voer je je productnummer in de onderstaande zoekbalk in of kijk je in de tabel.

Mededelingen en garantie