Gebakkit Companion XF389010
Gebakkit Companion XF389010
Gebakkit Companion XF389010

Gebakkit Companion XF389010

Ref: XF389010

Verkocht door : Moulinex Shop

Complete set van 6 bakaccessoires voor Companion

 • Dankzij deze banketbakkersset Companion bakt u met succes uw taarten, zelfs de meest ingewikkelde. Macarons, meringues, millefeuilles, muffins, marshmallows, cheesecake, crèmes, cakes, taarten, zoetigheden, mousses, biscuitgebak, vlaaien, gevuld gebak... de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Verras de mensen om u heen door heerlijke desserts te maken die de beste restaurants waardig zijn.
 • Praktisch, alle elementen waaruit deze set bestaat, zijn vaatwasmachinebestendig.
Alle voordelen

Dit artikel is compatibel met 33 product(en)

Compatibiliteit controleren
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis levering vanaf 50€

 • undefined

  Gratis retour gedurende 30 dagen

Diensten en garanties

 • 2 jaar garantie inbegrepen
 • Gespecialiseerde klantenservice

Moulinex Pastry Box bakset: Bak als een echt bakker thuis!

Word een echte bakker in het comfort van je eigen huis, met de multifunctionele bijlagen van de Pastry Box. Al je favoriete bakrecepten worden een succes, van alledaags gebak tot de meest verfijnde. Deze bakset bevat 6 hoogwaardige accessoires en toegang tot 20 heerlijke recepten, in een samenwerking die de keukenspecialiteit van Moulinex combineert met de bakkennis van Kaiser: een dubbele rotatie van de garde voor alle soorten heerlijke gebakjes; een ijszak om je creativiteit te uiten; een ongecoate springvorm om perfect te bakken; een mini muffinspan voor het hele gezin; een bakplaat voor een betere stabiliteit; en een flexibele spreidende spatel met een roestvrijstalen mes. Bovendien vind je tot 20 inspirerende recepten op de Companion-website, waarvan er 4 zijn opgenomen in de folder in de doos, voor perfecte minigebakjes, gebakjes met één portie en grote desserts. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de de moeilijkst te reinigen onderdelen (garde en spuitzak) van de keukenaccessoire van de Pastry Box zelfs vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging!

Accessoires

Gemaakt voor 33 product(en)

Om er zeker van te zijn dat dit artikel compatibel is met je toestel, voer je je productnummer in de onderstaande zoekbalk in of kijk je in de tabel.

Mededelingen en garantie