RACLETTE CUBE RE140812

RACLETTE CUBE RE140812
Perfect romige raclette voor vier plus anti aanbakgrill voor feestmalen waar je van gaat watertanden

Het Moulinex raclettetoestel biedt het perfecte pakket voor onweerstaanbare gerechten met gesmolten kaas, met alles erop en eraan om te genieten van onvergetelijke smaakvolle feestjes. De 4-delige raclette set - met anti aanbak kaasbakjes en handige schrapers - geeft je creativiteit vrij spel en zorgt voor resultaten waarbij het water je in de mond komt, met een anti aanbakgrill aan de bovenkant om je raclette gerechten af te werken met gegrilde groenten, aardappelen of vlees.

Referentie : RE140812

EUR 34.99 34,99 €1

1. Aanbevolen prijs, geen minimum- noch verplicht bedrag. Eco-participatie inbegrepen.

Het Moulinex raclettetoestel: onweerstaanbare smaak

Voor onvergetelijke en smaakvolle doe-het-zelf etentjes, het Moulinex raclettetoestel heeft alles wat je nodig hebt om je creativiteit vrij spel te geven en om te genieten van onweerstaanbare raclettefeestjes. De 4-delige raclette set omvat kaasbakjes met schrapers, alles wat je nodig hebt om te genieten van rijke en romige gesmolten kaasgerechten met eindeloze mogelijkheden tot aanpassing. Breng je raclette-moment naar een hoger niveau met de bovenste grill voor groenten en aardappelen tot in de perfectie gegrild, of maak gebruik van enkel de grill voor sappig vlees met minder vet waarvan je het water in de mond krijgt. Een handige antiaanbaklaag op de grillplaat en het kaasbakje zorgen ervoor dat je kan genieten van etentjes zonder alle last van het opruimen achteraf. Ten slotte is er 700W vermogen voor een snelle opwarmtijd, met een eenvoudige aan/uit-schakelaar die zeer eenvoudig te gebruiken is.

Technische eigenschappen / Vergelijking

Accessoires 6 bakjes  
Multifunctie    
Aantal personen 4  
Elektrische voet Thermoplastic  
Hoofdfunctie Gourmet  
Anti-aanbaklaag Nee  
Vaatwasmachinebestendig    
Aan/uit-schakelaar    
Prijs 34,99 €

Documentatie

Veelgestelde vragen

Na het gebruik schakelt u het toestel uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het toestel volledig is afgekoeld voordat u het schoonmaakt. Het centrale deel van het toestel en het hitteschild kunt u met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water. Het verwarmingselement dient niet te worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht u totdat het is afgekoeld en veegt u het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen min of meer waterdicht. Als u de steen in water legt, kan hij daarna barsten of breken bij een volgende opwarming. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Plaats de steen nooit in de vaatwasmachine of dompel deze nooit in water onder.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.