Friteuses

Frietjes, loempia’s, donuts, mozzarella-sticks, ... zoveel mogelijkheden om met een van onze friteuses vrienden en familie blij te maken. Steeds opnieuw herken je die authentieke gefrituurde smaak: perfect goudkleurig vanbuiten en zacht vanbinnen.

undefined

Onze friteuses zijn speciaal voor jou ontworpen

Frituren als een professional

Onze friteuses regelen zelf de temperatuur om veilig een perfect resultaat te garanderen. Dankzij de korte opwarmtijd gaat het frituren bijzonder snel.

MLNX_COOKING _FRITEUSES_LAME 2_1.tif

Nooit eerder was frituren zo eenvoudig.

Zoek je een onderhoudsvriendelijk toestel, dat minder luchtjes verspreidt of een ingebouwde timer heeft? Wij hebben de friteuse die bij jou past.

MLNX_COOKING _FRITEUSES_LAME 2_2.tif

Onze kwaliteitsvolle friteuses gaan lang mee

Aangezien we sinds 1966 onze technologie bijschaven, mogen we onszelf als expert beschouwen. Duurzame friteuses die 15 jaar herstelbaar zijn.

MLNX_COOKING _FRITEUSES_LAME 2_3.tif

De ideale friteuse voor bij jou thuis

vergelijker

Super Uno AM314010 Friteuse - 1.800W - 1,5 kg frietjes - Geurfilter

Super Uno AM314010 Friteuse - 1.800W - 1,5 kg frietjes - Geurfilter

Uno AF203110 Friteuse - 1.470W - 1 kg frietjes

Uno AF203110 Friteuse - 1.470W - 1 kg frietjes

De beste friteuses

Al ruim 50 jaar bereidt Moulinex samen met jou de lekkerste frituurgerechten. In 1967 ontwierpen we de antigeurfriteuse, in 1986 de Cool Wall friteuse, in 1994 de friteuse met uitneembare binnenpan met antikleeflaag en ga zo maar door. Wij verstaan als geen ander de kunst van duurzame friteuses.

MLNX_COOKING _FRITEUSES_LAME 8_1.tif

Handige accessoires voor friteuses

Haal meer uit je friteuse met de speciaal ontworpen accessoires en onderdelen. Met onze extra’s, zoals mandjes en handgrepen, spelen wij specifiek in op jouw behoeften.

undefined