Cookeo

Welkom in de wereld van Cookeo, waar koken eenvoudig en inspirerend is. Cookeo is het eerste interactieve apparaat met talloze kookfuncties en een elegant design. Tijdbesparend met veel recepten die in minder dan 10 minuten klaar zijn. Stomen, stoomkoken, sudderen enz. Volg het stappenplan op het display en klaar is kees!

undefined

Wat kan Cookeo voor jou betekenen?

Dagelijks nieuwe inspiratie

Maximale inspiratie dankzij talloze innovatieve kookfuncties. Vind recepten op basis van jouw beschikbare ingrediënten, tijd en nog veel meer.

undefined

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Speciaal voor jou is er nu het Cookeo-stappenplan. Controleren wordt overbodig, de druk wordt automatisch afgelaten. Vaatwasbestendige onderdelen.

undefined

Klaar in een mum van tijd

Kip met curry bereiden in slechts 14 minuten? Met de hogedrukfunctie van Cookeo bereid je meer dan 100 gerechten in minder dan 15 minuten.

undefined

Kies de Cookeo die bij jou past

vergelijker
Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker

Cookeo+ Grameez CE859800 Multicooker

369,00 €

Cookeo+ Grameez CE859800 Multicooker

Cookeo+ CE851A10 Multicooker

Verlaagde prijs 203,99 € Adviesprijs* 279,00 €

Cookeo+ CE851A10 Multicooker

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Hoe gebruik en onderhoud ik mijn Cookeo ?

undefined

Download de Cookeo app!

Deel recepten en tips met de community, ontdek elke maand themarecepten en maak je boodschappenlijstje. Je vindt er ook recepten om overschotjes uit de koelkast te verwerken. Onze geconnecteerde toestellen volgen de recepten online op. Word lid van de community van 5 miljoen gebruikers wereldwijd!

undefined

Handige accessoires voor Cookeo

Haal meer uit je Cookeo multicooker met de speciaal ontworpen accessoires en onderdelen. Met onze extra’s, zoals bakvormen en glazen kommen, spelen wij specifiek in op jouw behoeften.

undefined