STEELFORCE 2IN1 DD882

STEELFORCE 2IN1 DD882
Tot twee keer duurzame scherpte*

Met de Steelforce staafmixer van Moulinex kunt u keer op keer moeiteloos en gelijkmatig mengen. De messen met een titaniumlaag blijven twee keer langer scherp dan klassieke roestvrijstalen messen, voor prestaties die langer duren. Bereid in snel tempo een assortiment aan gerechten dankzij de krachtige 1000 W motor en behoud de controle met de 20 non-stop aanpasbare snelheden en de intuïtieve en eenvoudige knop. Een slipvaste handgreep voor een comfortabel gebruik. De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig zodat u alles snel reinigt en opbergt. De mixer wordt geleverd met een 800 ml beker en een 500 ml hakmolen om snel volop ingrediënten te hakken.

Referentie : DD882D10

EUR 59.99 59,99 €1

1. Aanbevolen prijs, geen minimum- noch verplicht bedrag. Eco-participatie inbegrepen.

MOULINEX STEELFORCE 2IN1 STAAFMIXER: Duurzaam scherp

Lang scherp en keer op keer weer moeiteloos mengen met de Steelforce staafmixer van Moulinex!

De messen met een titaniumlaag blijven twee keer langer scherp dan klassieke roestvrijstalen messen, voor prestaties die langer duren en voor consequente resultaten.

Bereid snel en eenvoudig volop gerechten dankzij de toppresterende 1000 W motor die totale controle biedt, met 20 snelheden die u kunt aanpassen zonder de blender mixer uit te zetten, dankzij een intuïtieve en eenvoudige knop.

Een slipvaste handgreep voor een optimaal gebruikscomfort.

De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig zodat u alles snel reinigt en opbergt.

De mixer wordt geleverd met een 800 ml beker en een 500 ml hakmolen om snel volop ingrediënten te hakken.

* Vergeleken met klassieke roestvrijstalen messen

Met dit product kan ik klaarmaken

Technische eigenschappen / Vergelijking

Pulsestand    
   
nvt
ActivFlow-technology    
   
nvt
Turbofunctie    
   
nvt
Snelheden 20  
16  
nvt
Materiaal van de voet Roestvrij staal  
Roestvrij staal  
nvt
Afneembare voet    
   
nvt
Mengbeker    
   
nvt
Hak/snij-accessoire    
   
nvt
Soft touch    
   
nvt
Vaatwasmachinebestendig    
   
nvt
Kleuren STAINLESS STEEL / BLACK  
WIT  
nvt
Prijs 59,99 €
nvt
nvt

Documentatie

Veelgestelde vragen

Om spatten te voorkomen, plaatst u de mixerarm halverwege in de bereiding en drukt u op de startknop. Aan het einde van de bereiding moet u het toestel altijd stoppen voordat u de mixerarm uit de bereiding neemt.
Gebruik uw mixerarm niet in een pan op de kookplaat of om noten (amandelen, hazelnoten, enz.), rauw vlees* of ijsblokjes* te hakken en gebruik het niet in een lege pot.
* voor modellen met klik-en-mix-accessoires is dit soort gebruik mogelijk (zie de instructies voor uw mixerarm).
De eerste snelheid is zeer handig wanneer u start met mixen omdat het een trage snelheid is waarmee u spatten voorkomt. Verhoog de snelheid geleidelijk aan afhankelijk van uw bereiding.
Neen. De glazen accessoires van de robot mogen niet gebruikt worden om voedsel in te vriezen, te koken of te steriliseren.
Neen. Respecteer altijd de maximale hoeveelheden en de tijdsduur die in de recepten worden vermeld.
Nee, trek de stekker van het toestel altijd uit het stopcontact vóór enige interventie.
Alle onderdelen en accessoires van uw mixerarm zijn geschikt voor de vaatwasser, met uitzondering van de motoreenheid en de aandrijving, die u met een licht bevochtigde spons kunt afvegen.
Trek de stekker uit het stopcontact voordat u het motorblok schoonmaakt. Maak het motorblok schoon met een licht bevochtigde spons. Dompel het motorblok nooit onder in water en giet er nooit water over.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.