QUICKCHEF 1IN1 10SP DD65A

QUICKCHEF 1IN1 10SP DD65A
Zoveel power, zo weinig moeite

Met de Quickchef staafmixer van Moulinex profiteer je van een optimaal vermogen zonder daar enige moeite voor te doen. Je bereidt eenvoudig een scala aan gerechten dankzij een krachtige 1000 W-moto. Je hebt alles onder controle met 10 non-stop instelbare snelheden en een gebruiksvriendelijke draaiknop. Een anti-spatbeveiliging en een anti-slip handhandgreep zijn handig voor gebruik, en de vaatwasserbestendige onderdelen zorgen ervoor dat alles snel weer schoon is.

Referentie : DD65A810

EUR 44.99 44,99 €1

1. Aanbevolen prijs, geen minimum- noch verplicht bedrag. Eco-participatie inbegrepen.

Moulinex Quickchef staafmixer: een krachtige mixer gewoon in je hand

Optimaal vermogen, zonder enige moeite!

Met de Quickchef-staafmixer van Moulinex profiteer je van uitstekende prestaties en totale controle dankzij een 1000 W-motor en 10 snelheden die kunnen worden aangepast zonder dat het apparaat gestopt moet worden, met een gebruiksvriendelijke draaiknop.

Bereid snel en eenvoudig een scala aan gerechten dankzij de handige functies van de staafmixer, waaronder een anti-spatbeveiliging en een anti-slip handgreep, en vaatwasserbestendige onderdelen zodat alles weer snel schoon is.

*compared to our own classic 2 blades technology

Met dit product kan ik klaarmaken

Technische eigenschappen / Vergelijking

Pulsestand    
   
   
ActivFlow-technology    
   
   
Turbofunctie    
   
   
Snelheden 10  
nvt 2,0  
Materiaal van de voet Roestvrij staal  
Roestvrij staal  
Roestvrij staal  
Afneembare voet    
   
   
Mengbeker    
   
   
Hak/snij-accessoire    
   
   
Garde    
   
   
Soft touch    
   
   
Opbergsysteem NO  
nvt nvt
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Kleuren STAINLESS STEEL / BLACK  
RVS & DONKERGRIJS  
ZWART/DG  
Prijs 44,99 €
94,99 €
29,99 €

De exclusiviteiten van de accessoireshop bekijken

Documentatie

Veelgestelde vragen

Om spatten te voorkomen, plaatst u de mixerarm halverwege in de bereiding en drukt u op de startknop. Aan het einde van de bereiding moet u het toestel altijd stoppen voordat u de mixerarm uit de bereiding neemt.
Gebruik uw mixerarm niet in een pan op de kookplaat of om noten (amandelen, hazelnoten, enz.), rauw vlees* of ijsblokjes* te hakken en gebruik het niet in een lege pot.
* voor modellen met klik-en-mix-accessoires is dit soort gebruik mogelijk (zie de instructies voor uw mixerarm).
De eerste snelheid is zeer handig wanneer u start met mixen omdat het een trage snelheid is waarmee u spatten voorkomt. Verhoog de snelheid geleidelijk aan afhankelijk van uw bereiding.
Neen. De glazen accessoires van de robot mogen niet gebruikt worden om voedsel in te vriezen, te koken of te steriliseren.
Neen. Respecteer altijd de maximale hoeveelheden en de tijdsduur die in de recepten worden vermeld.
Nee, trek de stekker van het toestel altijd uit het stopcontact vóór enige interventie.
Alle onderdelen en accessoires van uw mixerarm zijn geschikt voor de vaatwasser, met uitzondering van de motoreenheid en de aandrijving, die u met een licht bevochtigde spons kunt afvegen.
Trek de stekker uit het stopcontact voordat u het motorblok schoonmaakt. Maak het motorblok schoon met een licht bevochtigde spons. Dompel het motorblok nooit onder in water en giet er nooit water over.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.