Multi Moulinette 5-in-1 AT722

Multi Moulinette 5-in-1 AT722
4 specifieke messen voor een breed scala aan toepassingen

De Multi Moulinette blender bied je een unieke oplossing om jouw maaltijd op 5 verschillende manieren voor te bereiden! Gebruik de 2 scherpe messen om jo kruiden fijn te hakken, je groenten en vleesgehakt te mengen; en vertrouw op het gekarteld mes om specerijen of koffie te malen en ijs te crushen. De Multi Moulinette hakmolen is compact, maar heeft een krachtige 500W motor en zijn grote schaal kan tot 300g / 500ml bereiden.

Referentie : AT722110

  De ultraveelzijdige Multi Moulinettemini hakmolenverzamelt alle functies die je nodig hebt voor je dagelijks snijwerk, wat het ingrediënt ook is!  

Dankzij gespecialiseerde messen, krijg je verwachte resultaten in enkele seconden: scherpe messen geven uitstekende kwaliteitsprestaties op kruiden, groenten en vlees; terwijl gekartelde messen, gecombineerd met een krachtige 500W motor, ontwikkeld werden voor hoge prestaties op harde ingrediënten zoals koffiebonen en ijs. Multi moulinette is makkelijk te gebruiken dankzij zijn eenvoudige druksysteem. Vaatwasbestendig, het is ook makkelijk te reinigen dankzij de verwijderbare messen. Compact, deze mini hakmolen is makkelijk te bewaren aangezien alle messen in de schaal passen, en wordt geleverd met een snoeropbergingssysteem. Multi Moulinette is gemaakt in Frankrijk en herstelbaar voor 10 jaar

Technische eigenschappen / Vergelijking

Aantal messen 4  
1  
1  
Materiaal van de kom Kunststof  
Kunststof  
Kunststof  
Snoeropbergruimte    
   
   
Vaatwasmachinebestendig    
   
   
Prijs 49,99 €
39,99 €
nvt

Online kopen

Online kopen

Online kopen

Documentatie

Veelgestelde vragen

Het is normaal dat er kleine hoeveelheden voedsel niet worden gehakt/geschaafd/geraspt zodat de stamper de scherpe messen op de kegel/cassette niet schraapt.
Sommige voedingsmiddelen zijn ongeschikt om te worden gehakt/geschaafd/geraspt. Zorg ervoor dat u de juiste kegel/cassette gebruikt voor het voedsel dat u wilt klaarmaken en dat het voedsel eerst in de juiste positie in de aanvoerbuis is geplaatst voordat u schaaft/raspt/hakt. De ingrediënten die u gebruikt, moeten ook van stevige en verse kwaliteit zijn om bevredigende resultaten te halen en om ophoping van voedsel in de houder te voorkomen (informatie hangt af van het productmodel).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Als stukjes voedsel aan de zijkant van de kom vast komen te zitten (ham, uien, enz.) schakelt u het toestel uit, haalt u de stekker uit het stopcontact, verwijdert u de stukjes met een spatel en verspreidt u ze opnieuw in de kom. Steek de stekker weer in het stopcontact en pulseer nog 2 of 3 keer. Steek NOOIT uw vingers of handen in de kom of in de buurt van het mes.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.