- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zoals een trifle van fruit
Zoals een trifle van fruit
- Totale tijd 1u
- 25minVoorbereidingstijd 
- 35minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (19)
- i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal 
- Companion Pro HF850810 Kookrobot - 12 programma's - 6 accessoires 
- Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires 
- CUISINE COMPANION 
- Ontdek het volledige gamma - Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma - 
Ingrediënten
4 personen
- 4 Eieren 
- 125 g Suiker 
- 125 g Bloem 
- 0.5 zakje Bakpoeder 
- 300 g Kiwi’s 
- 140 g Banaan 
- 100 g Aardbeien 
- 6 Eierdooiers 
- 80 g Poedersuiker 
- 50 cl Melk 
- 4 g Vanille 
Accessoires
- Klopper 
Bereiding
Stap 1 /15
Verwarm de oven voor op 190°C.
Stap 2 /15
Doe de eieren en de suiker in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /15
Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /15
Giet het deeg op een bakplaat met bakpapier. Maak de kom schoon.
Stap 5 /15
Zet 12 minuten in de oven.
Stap 6 /15
Laat de biscuit afkoelen. Doe er huishoudfolie over om te vermijden dat het uitdroogt.
Stap 7 /15
Doe de eierdooiers en de poedersuiker in de kom met klopper. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 8 /15
Voeg de melk toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 9 /15
Voeg het in twee gespleten vanillestokje toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 10 /15
Giet de crème in een aparte kom en laat afkoelen.
Stap 11 /15
Zet in de koelkast. Was en droog de kom.
Stap 12 /15
Schil de kiwi’s, de banaan en snij ze in blokjes. Was de aardbeien en snij ze in blokjes. Zet het even apart.
Stap 13 /15
Snij het beslag met behulp van een uitsteekvorm in cirkels ter grootte van de glaasjes waarin de trifles geserveerd worden.
Stap 14 /15
Leg in elk schaaltje een laagje biscuit en enkele stukjes fruit.
Stap 15 /15
Bedek met crème anglaise (vanillesaus) en eindig met enkele stukjes fruit.





