- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Waterzoï de poulet
Waterzoï de poulet
- Totale tijd 43min
- 12min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Hauts de cuisse de poulet
2 Oignons
1 càs Huile d’olive
4 Petites pommes de terre
4 Carottes
500 g Blancs de poireaux
80 cl Eau
15 cl Vin blanc
1 Bouquet garni
20 cl Crème fraîche
2 Jaunes d’oeufs
2 Cubes de bouillon de volaille
Bereiding
Stap 1 /4
En mode rissolage fort faire dorer les hauts de cuisse de poulet dans l’huile pendant 4 minutes.
Stap 2 /4
Ajouter les oignons émincés et prolonger le rissolage de 2 minutes.
Stap 3 /4
Ajouter l’eau, le vin blanc, les légumes coupés en morceaux, les cubes de bouillon et le bouquet garni. Fermer le Cookeo et cuire en mode haute pression pendant 25 minutes
Stap 4 /4
Ouvrir le Cookeo. Dans un bol mélanger 1à 2 louches du bouillon prélevé de la cuve avec les jaunes d’oeufs et la crème fraîche. Reverser dans la cuve et mélanger délicatement. Servir aussitôt.





