- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Volaille sauce pissaladière
Volaille sauce pissaladière
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Cuisses de volaille
6 Oignons pelés et émincés
15 Anchois à l'huile
7 cl Vin blanc
30 Olives noires dénoyautées (ou avec noyaux)
10 cl Bouillon de volaille (ou eau)
3 càc Sucre
Sel, poivre
6 Grandes tranches de pain grillés et frottées à l'ail
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients
Stap 2 /6
Verser un peu d'huile des anchois dans la cuve.
Stap 3 /6
Ajouter les oignons. Cuire jusqu'à ce qu'ils soient compotés. Ajouter le vin blanc et cuire 5 min.
Stap 4 /6
Ajouter tous les autres ingrédients en finissant par la volaille.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 13 mins
Stap 6 /6
Servir sur les tranches de pain.







