- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Verrines de courges & truite
Verrines de courges & truite
- Totale tijd 26min
- 20min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
125 g Filet de truite coupée en morceaux
75 g Chair de potimarron en dés
75 g Chair de potiron en dés
50 g Chair de mangue fraîche, taillée en dés
15 g Beurre
1 càc Miel
10 cl Bouillon de légumes
2 càc Œufs de truite (option)
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Huiler le panier vapeur. Y déposer la chair de truite. Saler et poivrer. Réserver.
Stap 3 /6
Faire fondre le beurre. Ajouter les 2 courges et le miel. Saler et poivrer. Cuire 4 min.
Stap 4 /6
Ajouter le bouillon. Poser dessus le panier.
Stap 5 /6
Temps de cuisson : 6 min.
Stap 6 /6
Ajouter la mangue aux légumes. Placer en verrine. Garnir de miettes et œufs de truite.