- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté léger butternut carotte patate douce
Velouté léger butternut carotte patate douce
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 Courge butternut
4 Patates douces
4 Carottes moyennes
1 Gros oignon
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 càs Fond de volaille
500 ml Eau
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /7
Commencer par cuire dans l’eau bouillante (dans un grand faitout), la courge butternut, pour ramollir la peau et ainsi la retirer plus facilement.
Stap 2 /7
Peler et découper en gros morceaux tous les légumes.
Stap 3 /7
En mode dorer, mettre l’huile et faire rissoler tous les légumes (pour donner plus de goût au velouté), pendant 5 minutes.
Stap 4 /7
Ajouter les épices, et bien remuer pendant 2 minutes.
Stap 5 /7
Verser l’eau, et remuer 1 minute.
Stap 6 /7
Cuire sous pression 15 minutes.
Stap 7 /7
Mixer dans un blender et servir très chaud.







