- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté express aux épinards et pommes de terre
Velouté express aux épinards et pommes de terre
- Totale tijd 20min
- 8min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
450 g d'épinards surgelés
3 pommes de Terre
30 g de crème fraîche
1 càc de laurier
Bereiding
Stap 1 /2
Déposez les pommes de terre coupées en morceaux et les épinards dans la cuve du Cookeo. Couvrir avec 80 cl d'eau et assaisonnez. Lancer le mode '' sous pression '' pour 12 minutes.
Stap 2 /2
Une fois cuit, mixez les légumes avec la crème fraîche et le laurier.






