- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de poireaux au riesling
Velouté de poireaux au riesling
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
100 g Pommes de terre
180 g Blancs de poireaux
60 g Oignons
20 g Beurre
200 cl Vin Riesling
330 g Lait
200 g Crème fraîche
100 g Eau
1 cubes Bouillon de volaille
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les oignons, le poireau, et les pommes de terre en morceaux et les mettre dans la cuve avec le beurre. Faire mijoter pendant 3 minutes en remuant.
Stap 2 /5
Ajouter l’eau, le vin blanc, le lait, le cube de bouillon, et la crème et mélanger pendant 2 minutes
Stap 3 /5
Ensuite mettre sous pression pendant 10 minutes
Stap 4 /5
Rajouter du sel et du poivre en fin de cuisson
Stap 5 /5
Mixer le tout en dehors du Cookeo





