- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de Butternut d’automne
Velouté de Butternut d’automne
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Butternut
1 Oignon blanc
1 Bouillon de volailles
25 cl Crème fraîche
1 càs Huile d’olive
Poivre
Sel
Cerneaux de noix
Graines de courges
Persil frais
Bereiding
Stap 1 /6
Faire revenir les oignons émincés dans l’huile d’olive en mode dorer
Stap 2 /6
Ajouter le Butternut et le bouillon de volaille poivre et un peu de sel
Stap 3 /6
Ajouter 400 ml d’eau
Stap 4 /6
Faire cuire sous pression 15 minutes
Stap 5 /6
Puis mixer avec la crème fraîche
Stap 6 /6
Dans l’assiette agrémenter de cerneaux de noix de graines de courges et de persil frais