- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté chataigne
Velouté chataigne
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Chataignes cuites (conserves ou bocal)
0.5 Oignon doux pelé et coupé en gros morceaux
20 cl Bouillon de volaille
10 cl Crème liquide ou lait
10 tranche Magret fumé tranché (option) haché
1 càc Graisse de canard ou saindoux ou beurre
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Faire fondre la graisse de canard. Y cuire quelques minutes l'oignon.
Stap 3 /5
Ajouter les chataignes et le bouillion. Saler et poivrer si besoin.
Stap 4 /5
Temps de cuisson : 5 min.
Stap 5 /5
Répartir le magret dans les assiettes creuses. Couvrir de velouté mixé.