- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté butternut pomme de terre champignons de paris
Velouté butternut pomme de terre champignons de paris
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Butternut
150 g de pommes de terre
50 g Champignons de Paris
2 Gousses d'ail
1 Oignon jaune
Thym
1 Cube de volaille
1 Pincee piment d espelette
Poivre
45 cl D eau
1 càs D huile d olive
Bereiding
Stap 1 /3
Éplucher les légumes ,les couper en dés. Émincer l oignon, et les champignons
Stap 2 /3
Choisir la fonction dorer, versez l huile d olive dans la cuve, ajoutez les oignons, le butternut, pomme de terre faire revenir 5 minutes,ajoutez ensuite les champignons et émiettez le cube de volaille , piment d espelette et thym ail poivre et versez l eau
Stap 3 /3
Mettre sous pression pendant 15min. Apres la cuisson,ouvrir le couvercle et servir







