- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté butternut de Nath
Velouté butternut de Nath
- Totale tijd 45min
- 30min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Butternut
2 Blanc de poireaux
4 Carottes
2 Oignons
2 càs Huile d'olive
Épices
Eau
15 cl Crème fraîche liquide
Bereiding
Stap 1 /5
Couper tous les légumes en petits morceaux
Stap 2 /5
Verser l’huile d'olive dans la cuve avec tous les légumes, bien mélanger et mettre sur rissolage moyen pendant 3 minutes
Stap 3 /5
Recouvrir les légumes d’eau (à raz bord)
Stap 4 /5
Ajouter les épices que vous voulez (moi j’utilise du poivre et ras el hanout), mélanger puis cuire sous pression express pendant 12 minutes
Stap 5 /5
Mixer tous les légumes et ajouter 15 cl de crème fraîche liquide remixer et servir chaud.



