- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté butternut curry, crème de coco
Velouté butternut curry, crème de coco
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personnes
1 Butternut
1 Oignon
1 càc Huile
1 càc Curry
200 ml Crème de coco
400 ml Bouillon de volaille
2 Pommes de terre moyennes
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer l'oignon et le faire revenir dans l'huile en mode "dorer"
Stap 2 /3
Ajouter le butternut épluché, coupé en gros cubes, les pommes de terre, la cuillère de curry, le bouillon de volaille et mettre en mode "cuisson sous pression" durant 14 min.
Stap 3 /3
Arrêter le cookéo, rajouter la crème de coco et mixer le tout.







