- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Veau marengo
Veau marengo
- Totale tijd 42min
- 20min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Epaule de veau coupée en cubes de 30 g environ
0.5 Oignons ciselés
150 g Concassée de tomate
1 Carottes coupées en tronçons de 2 cm
1 Navets coupés en 4
100 g Champignons de Paris
10 cl Vin blanc
15 cl Fond de veau
1 càs Persil haché
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /10
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /10
Peler et ciseler l'oignon.
Stap 3 /10
Hacher le persil
Stap 4 /10
Éplucher et couper les carottes en tronçons de 2 cm.
Stap 5 /10
Laver et hacher le persil.
Stap 6 /10
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 7 /10
Colorer les morceaux de viande quelques minutes. Retirer. Remplacer par l'oignon. Ajouter le vin blanc, laisser évaporer et mélanger.
Stap 8 /10
Ajouter les autres ingrédients sauf le persil. Assaisonner et mélanger.
Stap 9 /10
Cuisson sous pression
Stap 10 /10
Agrémenter de persil. Servir.