- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Veau Marengo
Veau Marengo
- Totale tijd 57min
- 10min
Voorbereidingstijd - 47min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
1.5 kg Épaule de veau en morceaux
2 Oignons
2 Échalotes
200 g Champignons
2 càs Farine
2 càs Concentré de tomates
Vin blanc
Huile d'olives
50 g Beurre
Persil
1 Bouquet garni
Sel, poivre
Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Hachez finement le persil, les échalotes et 1 oignon. Émincez le second
Stap 2 /5
Chauffez l'huile et le beurre. Faites-y revenir la viande
Stap 3 /5
Saupoudrez du hachis persil/échalotes/oignon. Ajoutez la farine et remuez
Stap 4 /5
Versez 1 verre de vin blanc. Assaisonnez, ajoutez le bouquet garni, 1 verre d'eau, le concentré de tomates et les champignons. Bien mélanger
Stap 5 /5
Faites cuire sous pression 30 minutes




