- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Veau farci & légumes oubliés
Veau farci & légumes oubliés
- Totale tijd 36min
- 25min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Rôti de veau (épaule ou noix) incisé sur le côté pour farcir
420 g Rutabagas pelés, coupés en quartiers de 2 cm de côté
420 g Topinambours pelés, coupés en tronçons de 2 cm de côté
420 g Panais pelés, coupés en bâtonnets de 2 cm de côté
20 cl Fond de veau
150 g Champignons de Paris lavés, émincés.
60 g Oeufs
1 càs Cognac
120 g Foie de volaille
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Émincer les champignons.
Stap 3 /7
Verser un filet d'huile dans la cuve. Ajouter l'échalote et les champignons. Assaisonner.
Stap 4 /7
Assaisonner. Après 5 min, ajouter les foies. Dorer 5 min. Hors du feu, mixer avec cognac et oeufs. Farcir le rôti. Le ficeler. Le colorer.
Stap 5 /7
Ajouter le fond de veau et les autres légumes.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Découper et servir.





