- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Truffelrisotto met pecorino
Truffelrisotto met pecorino
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
4 personen
4 el Olijfolie
1 Ui
320 g Risottorijst
12 cl Witte wijn
120 cl Groentenbouillon
40 g Ongezouten boter
40 g Geraspte pecorino
1 el Truffelolie
1 el Pecorinorasp
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /9
Installeer de mengspatel in de kom.
Stap 3 /9
Giet de Olijfolie in de kom.
Stap 4 /9
Voeg de uien, Arborio rijst en zout toe. Bak 4 min. roerend.
Stap 5 /9
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. indikken.
Stap 6 /9
Voeg de hete groentenbouillon toe.
Stap 7 /9
Laat de risotto garen.
Stap 8 /9
Voeg de boter, geraspte pecorino en truffelolie toe en kook vervolgens 2 min.
Stap 9 /9
Stel het seizoen naar smaak en werk af met pecorinorasp. Serveer heet.