- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine de veau sucré salé
Tajine de veau sucré salé
- Totale tijd 1u
- 20min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
1 kg Veau rouge
1 càc Gingembre
1 càc Curcuma
0.5 càc Canelle ou bâton
Pistils de safran
1 càc Sel
0.5 càc Poivre
1 càs De miel
3 Oignons
2 càs De coriandre
250 ml D’eau
500 g Pruneaux
4 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir en mode doré dans l’huile d’olive
Stap 2 /5
Ajoutez les ingrédients toujours en mode doré faire bien revenir jusqu’à que les oignons et la viande soit bien doré
Stap 3 /5
Ajoutez l’eau et mettre sous pression pendant 40 min. Cela dépend de la taille et de la viande utilisée.
Stap 4 /5
Ajoutez les pruneaux et le miel et laisser en mode doré pendant 8 min ou faites cuire les pruneaux à part dans une casserole!
Stap 5 /5
Servir la sauce doit être onctueuse. Bon appétit






