- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine de veau aux artichauts et petits pois
Tajine de veau aux artichauts et petits pois
- Totale tijd 1u 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Blanquette de veau
6 càs Huile olive
2 Oignons
2 Gousse ail
1 càc Gingembre poudre
1 càc Sel
1.2 càc Poivre noir moulu
1.2 càc Curcuma en poudre
1 Safran
500 g Petits pois
6 Fonds artichauts
3 càs Huile olive
1 Bouquet coriandre
1 Bouquet persil
1 Citron confit
1 l Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Faire mijoter la viande avec l'huile, l'oignon finement haché,l'ail et les épices. Ajouter 1 bouquet de coriandre/persil
Stap 2 /4
Couvrir d'eau et cuire 40min sous pression
Stap 3 /4
Enlever le bouquet persil coriandre ajouter les pois et les fonds d'artichauts. Versez l'huile et 1 poignée de coriandre/persil. Mijoter à couvert 15 minutes
Stap 4 /4
Ajouter un citron confit coupé en tranches. Servez dans un plat à tajine








