- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine de veau au pruneaux
Tajine de veau au pruneaux
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 oignon
1 càs huile d'olive
1 càc sel
1 càc poivre
500 g veau rosé
300 g pruneaux
1 càc curcuma
1 càs safran ou 1sachet
1 càs cannelle ou 1 batonnet
1 càs sucre
1 pincée de cannelle (pour la sauce)
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre en mode dorer l'huile, l'oignon émincé, la viande coupés en dés et les épices
Stap 2 /3
mettre 1 verre et demi pour avoir une bonne sauce et cuisson sous pression
Stap 3 /3
a côtés mettre dans une casserole un peu d'eau et faire bouillir les pruneaux, le sucre et la cannelle laisser réduire, des que la cuisson de la viande est prête mélanger le tout et servir !








