- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine de dos de cabillaud au blé et aux olives
Tajine de dos de cabillaud au blé et aux olives
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 càs Huile d’olive
50 g Oignons
50 g Olives vertes
100 g Concassé de tomate
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 pincée Piment doux
400 g Pavé de cabillaud
Bereiding
Stap 1 /4
Préparer les ingrédients
Stap 2 /4
Verser l’huile dans la cuve
Stap 3 /4
Faire revenir les oignons et le cabillaud
Stap 4 /4
Mettre le reste des ingrédients et assaisonner








