- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tagliatelle poulet épinard gorgonzola
Tagliatelle poulet épinard gorgonzola
- Totale tijd 30u 9min
- 10u
Voorbereidingstijd - 20u 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Tagliatelle
300 g Cube de poulet
100 g Gorgonzola
300 g Epinard
1 Échalote
50 g Pignon de pin
40 cl Eau
1 càs Huile olive
20 cl Crème
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Émincé l'échalote et laver les épinards
Stap 2 /6
Mettre les pignons de pin sans matière grasse 3 minutes en mode doré puis les retirer et mettre de côté
Stap 3 /6
Faire revenir l'échalote, le poulet 4 minutes et ajoute les épinards et faire revenir 4 minutes
Stap 4 /6
Ajouter les tagliatelles l'eau salé poivré et mettre sous pression 9 minutes
Stap 5 /6
Ajouter la crème et le gorgonzola et laisser en mode maintient au chaud 5 minutes
Stap 6 /6
Ajouter les pignons de pin avant de servir






