- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tagliatelle aux deux fromages
Tagliatelle aux deux fromages
- Totale tijd 34min
- 10min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Escalope de dinde
400 g Taglatelles
80 g Mozzarella
80 g Ricotta
280 g Poivrons jaune, rouge, vert
200 g Oignons
Sel , poivre
Thym
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher et émincer les oignons, couper les escalopes en cube et émincer les poivrons.
Stap 2 /6
Faire revenir les oignons jusqu'à ce qu'ils soit translucides.
Stap 3 /6
Ajouter les escalopes , les faire dorer puis ajouter les poivrons. Saler et poivrer.
Stap 4 /6
Incorporer les tagliatelle, couvrir d'eau .
Stap 5 /6
Cuisson sous pression
Stap 6 /6
Ensuite ajouter la ricotta, la mozzarella et le thym . Mélanger et rectifier l'assaisonnement si nécessaire. Servir.



