- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Stoemp aux épinards
Stoemp aux épinards
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
800 g D'épinards en branche
1.2 kg De pomme de terre
100 g De beurre
150 ml De lait
1 Jaune d'œufs
5 Gousses d'ail
Sel,poivre,muscade
Huile
200 ml D'eau
Bereiding
Stap 1 /2
Faire doré les épinards que vous aurez nettoyer et lavé dans du beurre et huile et l'ail. Une fois bien cuits, evacuez le jus si nécessaire.Sortir et réservé et couvrez.
Stap 2 /2
Dans le panier vapeur cuire les pomme de terre avec 200 ml d'eau 10 minutes sous pression (panier). Faire une purée avec œufs lait beurre sel poivre muscade. Mélanger la purée avec les épinards,rectifier assaisonnement si besoin. Pour ma part accompagnée d'une mignonnette de porc . Cuisson sous pression 10 minutes. Bonne appétit




