- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Soep van mul en roussette
Soep van mul en roussette
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 Mulfilet(s) in 4 stukken (+ graat en kop)
6 Trostomaten, in vieren
1 Gesnipperde ui
3 Fijngesneden wortel(s) (klein)
300 g Venkel, in blokjes gesneden
3 sneetje Roussette
2 Saffraan
60 cl Water
3 el Olie
Rouille en croutons voor erbij
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Snijd de wortels fijn.
Stap 3 /8
Schil en snipper de ui.
Stap 4 /8
Giet de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Bruin graten en koppen enkele minuten. Voeg het water toe en roer. Zeef en giet de bouillon in de pan.
Stap 6 /8
Voeg de groenten, saffraan en roussette toe. Kruid. Roer door elkaar.
Stap 7 /8
Kooktijd onder druk: 10 min.
Stap 8 /8
Meng door elkaar. Voeg de mulfilets toe. Laat 5 min rusten. Serveer met rouille en croutons.