- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté d'agneau aux pignons
Sauté d'agneau aux pignons
- Totale tijd 28min
- 8min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Gigot d'agneau, paré, découpé en cubes de 50 g et fariné
0.5 Oignon émincé
2 càs Huile d'olive
10 cl Vin blanc
140 g Semoule fine
15 g Pignons de pin
4 Feuilles de menthe ciselées
Sel et poivre
14 cl Eau
10 g Beurre
Bereiding
Stap 1 /10
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /10
Emincer les oignons.
Stap 3 /10
Ciseler la menthe.
Stap 4 /10
Mettre l'eau, la moitié de l'huile et du sel dans la cuve.
Stap 5 /10
Verser sur la semoule, laisser gonfler à côté.
Stap 6 /10
Dorer la viande sur toutes les faces dans l'huile. Faire dorer les oignons et les pignons.
Stap 7 /10
Ajouter le vin, le sel et le poivre.
Stap 8 /10
Cuisson sous pression : 20 min
Stap 9 /10
Ajouter le beurre à la semoule.
Stap 10 /10
Servir avec le sauté d'agneau et la menthe.



