- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Saucisse morteau vin blanc
Saucisse morteau vin blanc
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Morteau
400 g Carottes
600 g Pomme de terre
40 cl Vin blanc
1 Bouillon de légumes
15 cl Eau
2 Feuille de laurier
Thym
10 cl Crème
Ail
1 Oignon
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre en route l’appareil. Mettre une cuillère d’huile d’olive, ail et l’oignon coupé finement.
Stap 2 /4
Une fois l’ail et l’oignon revenu, ajouter la saucisse de morteau préalablement piqué en plusieurs endroits.ajouter les ingrédients
Stap 3 /4
Laisser bouillir puis ajouter
Stap 4 /4
En fin de cuisson ajouter la crème et laisser 5 minutes







