- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauce échalotes ail et tofu
Sauce échalotes ail et tofu
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
33 cl Crème fraîche semi épaisse
6 Échalotes
4 Gouses d'ail
Beurre
200 g Tofu
20 cl Vin blanc
Sel
Poivre
3 càc Moutarde
Sauce soja
Bereiding
Stap 1 /6
Émincez les échalotes et l'ail puis coupez en cubes le tofu
Stap 2 /6
En mode Dorer, faire revenir les échalotes, l'ail et le tofu dans du beurre pendant 5 minutes environ
Stap 3 /6
Après 5 minutes, ajoutez la moutarde et la sauce soja, laissez dorer 2 minutes
Stap 4 /6
Ajoutez ensuite le vin blanc et salez poivrez puis passez en mode cuisson douce, attendez 15 minutes que le vin blanc s'évapore
Stap 5 /6
Une fois le vin blanc évaporé, ajoutez la crème fraîche et laissez chauffer 5 minutes
Stap 6 /6
A servir avec des pâtes et du gruyère, Bon appétit







