- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sanglier façon Corse
Sanglier façon Corse
- Totale tijd 37min
- 10min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1.2 kg Sanglier
250 g Carottes
1 Boite d'olives noires dénoyautées
2 càs d'huile d'olives
4 càs de concentré de tomates
200 g de purée de tomates
150 ml de vin rouge
200 ml d'eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Couper en gros cubes le sanglier. Éplucher, laver et couper les carottes en rondelles un peu épaisses.
Stap 2 /4
em mode Dorer, mettre l'huile d'olive et le sanglier, laisser dorer 10 minutes puis ajouter les carottes, le concentré de tomates, le vin , la purée de tomates, les olives et l'eau, laisser dorer encore 2 minutes, bien remuer, saler et poivrer.
Stap 3 /4
Faire cuire en mode sous pression 25 minutes.
Stap 4 /4
Servir avec des pates préparées à part.


